Dette website anvender cookies (bl.a. statistik). Læs mere om cookies.
Hop til indhold

E-handel

Fællesindkøb Fyns kommuner anvender pt. nedenstående e-handelssystemer:

  • Faaborg-Midtfyn Kommune:     CC Rakat fra Mercell Danmark A/S
  • Kerteminde Kommune:             CC Rakat fra Mercell Danmark A/S
  • Langeland Kommune:               CC Rakat fra Mercell Danmark A/S
  • Nordfyns Kommune:                 CC Rakat fra Mercell Danmark A/S
  • Nyborg Kommune:                    Mercell indkøbssystem fra Mercell Danmark A/S

Fællesindkøb Fyns aftaler bliver præsenteret for kommunernes ansatte i de respektive e-handelssystmer, hvor der også kan e-handles på e-handels egnede områder. 

Fællesindkøb Fyn benytter pt. Mercell's CC Bizisland til håndtering af e-kataloger til kommuner­nes e-handelssystemer.  Pr. 1. december 2023 benytter Fællesindkøb Fyn Bizconnect til håndtering af elektroniske vare- og priskataloger (herefter e-kataloger) til kommuner­nes e-handelssystemer Det betyder, at leverandøren skal levere ét e-katalog i ét format via Bizconnect til Fællesindkøb Fyn, der efterfølgende konverterer e-katalogerne til det format, der passer til kundens indkøbssystem. Såfremt kunden overgår til et andet e-kataloghåndteringssystem, skal leverandøren være i stand til at levere et e-katalog til det pågældende system.

Leverandørens udgift i forbindelse med levering af e-katalog er kunden uvedkommende. Mere information om Bizconnect og priser vedr. levering af e-katalog findes på https://bizconnect.dk (se priser under ”Produkter”).